ЯК ПОЗБУТИСЯ ВІД НЕПРИЄМНИХ ЗАПАХІВ У ВАШОМУ БІЗНЕСІ БЕЗ СИЛЬНИХ АРОМАТИЗАТОРІВ?

Якщо ваш бізнес стикається з сильними неприємними запахами, ви знаєте, як важко від них позбутися. Тепер уявіть, що ви ведете бізнес, який залежить від підтримки почуття свіжості, але яскравий аромат абсолютно несумісний з вашою діяльністю.

Протягом багатьох років ми працювали з величезною кількістю клієнтів, які заявили, що хочуть отримати аромат свіжості в своїй кімнаті, але без використання камуфляжного вираженого аромату. Незалежно від того, чи борються вони з запахами, які характеризують їх бізнес, або запахами навколишнього середовища, які стали для них сюрпризом, власники бізнесу та менеджери шукають спосіб підтримувати відмінне обслуговування клієнтів, усуваючи стійкі неприємні запахи, не маскуючи повітря складним запахом.

Очевидно, що усунення неприємних запахів є безпрограшним для будь-якого бізнесу.

Завдяки дослідженням і високому попиту на цю послугу з боку клієнтів, ми побачили можливість і реалізували її. Ми створили «чистий» аромат, який усуває запах, але має сильний аромат.

Підрозділ з розробки ароматів ScentAir почав роботу і розробив потужний неприємний запах, який зробив революцію в маркетингу ароматів. ScentAir Clear ™ FRESHPLEX ™ - передовим інструментом нейтралізації запаху, який усуває неприємні запахи і не має яскраво вираженого аромату.

Проблема, яка ускладнює позбавлення від неприємних запахів, особливо в бізнес-просторі,полягає втому, що вони виникають на молекулярному рівні. ScentAir Clear з FRESHPLEX усуває неприємний запах на молекулярному рівні.

Технологія нейтралізації запаху за ScentAir Clearефективно усуває запахи, які можна знайти внайрізноманітніших сервісних і продуктових підприємствах.


Характер запахів може бути найрізнятися:

- неприємні запахи кухні,

- ін'єкційний тютюн,

- запахи вихованця або стійкі запахи тіла,

- неприємні запахи навколишнього середовища, такі як цвіль,

- засвоїте повітря або запахи у ванній кімнаті....

Але ScentAir Clear вирішує всі проблеми, пов'язані з видаленням неприємних запахів.

Крім того, ScentAir Clear набагато ефективніше для усунення неприємних запахів у великих приміщеннях, в порівнянні зі звичайними спреями з ефектом «нейтралізації».

Впровадження надійної системи ароматизації повітря покращує клієнтський досвід.


Деякі з наших клієнтів поділилися деталями своїх бізнес-досягнень після встановлення внутрішніх ароматизаторів ScentAir у поєднанні з деякими з наших ароматизаторів, що нейтралізують запах, і ці результати були чудовими.

Дані клієнтів показали, що після установки ScentAir кількість позитивних відгуків про якість повітря, чистоту зросла на 50%, а кількість негативних відгуків про якість повітря знизилася на 57%. (*)


Інновації вже більше двох десятиліть є великою частиною бізнесу ScentAir. ScentAir Clear - це безпрецедентний розвиток аромамаркетингу.

Щоб дізнатися, як ви можете спробувати ScentAir Clear у вашому бізнесі, зв'яжіться з нами.

(*) Вищевказані дані були зібрані і надані нашим клієнтом за 3 місяці до установки ароматних систем і 4 місяці після початку аромату. Дані є результатом їх незалежної звітн
ості.


Рекомендовані статті
Дізнайтеся, який аромат підходить вашому бізнесу
і протестуйте його
безкоштовно 7 днів