Ароматизація барбершопу: що потрібно знати власнику чоловічої перукарні

Особливе місце, з по-справжньому брутальною атмосферою, де стильно все — від елементів інтер'єру до створюваних образів. Яку роль у цьому бізнесі відіграє ароматизація?

Барбрешоп - тренд у сфері чоловічої б'юті індустрії. Якщо кілька років тому закладів такого формату було мало, то зараз такий бізнес став дуже популярним. Відтак і конкурентів у студій краси з'явилося багато. Як виділятися та подобатися клієнтам?
ароматизація барбершопу

Як створити певну атмосферу у барбершопі, використовуючи запахи для салонів краси?

Поєднання певного інтер'єру, стилю обслуговування та аромату дозволяє досягти власникам бізнесу добрих результатів. Композиція, що витає у просторі барбершопу, стане вашою візитною карткою. Правильно підібраний запах ідеально підкреслить атмосферу та дизайн приміщення.

Власники бізнесу, використовуючи аромамаркетинг, можуть посилити емоції, які несе сам сервіс. Запах здатний на підсвідомому рівні вплинути на судження про якість послуг. Перебуваючи в приміщенні, де витає атмосферний запах, що надихає, чоловік відчуває позитивні емоції, отримує задоволення від доглядових процедур.

Встановлена система ароматизації приміщень правильно розповсюджує по простору композицію. Коли людина вловлює запах, її емоції посилюються, залишаючи яскраві спогади про ваш заклад. А це своєю чергою формує «правильні» спогади про ваш сервіс та створює міцний зв'язок відвідувача з місцем та брендом.

Як вибрати аромат для барбершопу?

Який запах поєднуватиметься з атмосферою чоловічої перукарні та одночасно підкреслюватиме елітарність простору?

Важливо не здешевити атмосферу, тому варто уникати композицій, у яких переважають морські нотки. Чому? Все просто, адже запах морської свіжості найчастіше асоціюється з недорогими освіжувачами повітря.

Тому «Мідсан» пропонує для ароматизації барбершопа деревні та мускусні, пряні композиції, з легкими нотами цитрусових. До нашого списку найпопулярніших запахів для салонів краси, що обслуговують чоловіків, входять такі композиції:

  • Black
Поєднує в собі нотки фруктів та горіхів, які відтіняє теплий кардамон. (Лимон, бергамот, чорний перець, жасмин, кардамон, амбра, мускус, кедр, пачулі, жасмин, мускатний горіх та ін.)

  • Sierra Rain
Переважаючі цитрусові ноти цієї композиції підкреслюють нижні ноти гірського лісу та моху. (Диня, цитрус, герань, троянда, амбра, мускус, сандалове дерево та ін.).

  • Aromatic Fougere
Яскраве поєднання цитрусових та бергамоту з нотками імбиру, кардамону, червоного дерева, моху та мускусу. (Бергамот, апельсин, шафран, перець, кардамон, імбир, амбра, мох, мускус та ін.).

  • Cobalt
Цитруси з ніжною морською ноткою, що відтіняються м'якою деревиною, амброю та мускусом. (Грейпфрут, червоний апельсин, ягоди, лаванда, гарденія, ревінь, сандалове дерево, мускус, біла амбра та ін.).

Аромат для барбершопа

Аромамаркетинг для барбершопа, ціна послуги ароматизації, переваги сервісу від «Мідсан»

Бажаєте отримати хороший результат від ароматизації – довірте її професіоналам. Ставши партнерами нашої компанії, ви отримаєте максимально вигідні умови співпраці та ароматизацію вашого приміщення «під ключ». Переваги співпраці з «Мідсан»:
  • підберемо аромат;
  • виберемо зону, де найкраще розмістити аромамашину;
  • надамо обладнання;
  • досвідчені інженери виконають усі необхідні роботи з монтажу та налаштування обладнання;
  • обслуговуватимемо систему ароматизації приміщень протягом усього періоду послуги.
Мідсан наповнить простір вашого барбершопа вишуканими ароматами, які підкреслять брутальність та ексклюзивність закладу.
Рекомендовані статті

    БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ

    Заповніть форму і протестуйте систему ароматизації вашого приміщення - 7 днів безкоштовно

    ЗАМОВИТИ БЕЗКОШТОВНИЙ ТЕСТ