Аромамаркетинг для індустрії краси
Запахи здатні змінювати відчуття простору, створювати потрібну атмосферу та викликати певні емоції. Ароматизація салонів краси та інших закладів б'юті індустрії дуже актуальна. З допомогою ароматів можна впливати на клієнтів підсвідомо.

Професійно підібрані запахи є ефективними інструментами для бізнесу. З допомогою спеціальних ароматичних композицій можна ароматизувати простір, підкреслюючи його інтер'єр та додаючи більше яскравих фарб. Також аромати здатні нейтралізувати неприємні запахи в окремих зонах приміщень.

Для закладів індустрії краси характерні запахи, які заважають та набридають відвідувачам — це запахи:

  • фарб,

  • різних косметичних засобів,

  • лаку для волосся,

  • лаку для нігтів і т.п..

Ці аромати псують враження відвідувачів щодо салонів краси. Це призводить до того, що клієнтам некомфортно знаходитись в приміщенні, а тому в них не буде виникати інтерес до інших послуг. Відвідувачі захочуть якнайшвидше покинути приміщення.

Особливу роль ароматизація відіграє в створенні бренду салону краси. Саме аромабрендинг виконує роль крутої реклами, коли звичайні рекламні інструменти вичерпують свою ефективність. Аромат б'юті-бренду:

  • привертає увагу клієнтів;

  • допомагає утримати аудиторію;

  • виділяє бізнес серед конкурентів

В поєднанні з грамотною маркетинговою стратегією, унікальною подачею послуг, бізнес зможе досягти чудових результатів.


Аромабрендинг від Midsun-Scentair — ароматичні композиції, які працюють та торкаються клієнта
Важливо пам'ятати, що аромат здатен викликати ольфакторні асоціації. Вже знайомі запахи нашому мозку можуть викликати певні спогади з минулого. Вони будуть нагадувати клієнтам про позитивні емоції, які вони відчували, знаходячись у вашому закладі. Цим самим аромати будуть спонукати знову взаємодіяти з джерелом запаху.

Саме тому найголовніше завдання, яке стоїть перед нашою командою — правильно підібрати ароматичну композицію, яка буде працювати саме в вашому приміщенні. Банально використовувати звичайні арома масла в СПА. Для професійного аромамаркетингу знадобиться допомога спеціалістів, які:

  • підберуть з величезного асортименту якісних ароматичних композицій ті, які найкраще підходитимуть певним зонам локації;

  • установлять відповідне обладнання для ароматизації Scentair.
Правильно обраний аромат викличе потрібні емоції у відвідувачів. Використовуючи його, бренд зможе ділитись своїм настроєм, викликаючи у клієнтів певні почуття, впливаючи на їх відчуття та сприйняття. Спеціальне устаткування допоможе позбутись небажаних запахів, витіснивши їх приємними ароматами.

Нейтралізація неприємних запахів — це найменше, на що здатні правильні ароматичні композиції. Найважливіше — це створення об'ємних відчуттів, коли у споживачів під впливом запахів змінюється настрій. Вони стануть радіснішими, заспокояться, відчують запах успіху і стануть бадьорішими.


Аромабрендинг — це те, що потрібно вашому бізнесу
Ароматизація приміщень — це потужний інструмент, який дозволяє сформувати чіткі асоціації у клієнтів з запахом та з закладом, де цей запах присутній. В салони краси відвідувачі приходять не тільки заради косметичних процедур, але й для покращення самопочуття, підвищення самооцінки та натхнення. Аромат буде нагадувати про ці приємні емоції.

Завдяки спрацюванню нейрофізіології людина буде прагнути повернутись туди, де в неї настрій покращується. Тобто підсвідомо буде будуватись зв'язок між відвідуванням салону краси, де ароматизовано простір, користуванням послугами, перебуванням у закладі та результатом цього всього — отриманим задоволенням.

Аромабрендинг — це те, що потрібно вашому бізнесу для того, щоб виділятись серед конкурентів. Аромат, яким буде наповнено простір салону краси, буде візитною карткою вашого бізнесу і стане частинкою вашого бренду. Відвідувачі, це доведено дослідженнями, завдяки тому, що час в ароматизованому приміщенні сповільнюється, будуть затримуватись довше в приміщенні. Що своєю чергою буде сприяти росту лояльності аудиторії та росту інтересу до нових послуг, підвищаться продажі.

Якщо вас цікавить ароматизація перукарні, СПА, кабінету косметолога та інших приміщень — залишайте заявку. Скориставшись послугами ароматизації приміщень в Києві та інших містах України, ви впевнитесь в ефективності даного маркетингового інструменту.

Рекомендовані статті
    Дізнайтеся, який аромат
    підходить Вашому бізнесу,
    і протестуйте його
    безкоштовно 7 днів.